Engineering

Ons doel is om onze klanten te bevrijden. Van voorbereiding, uitvoering tot oplevering, Detalos Infra verzorgt uw project van A tot Z. Wij nemen het projectmanagement uit handen, zodat u met een gerust hart uw dagelijkse gang van zaken kunt doen. Wij zorgen voor engineering, vergunningen, technische tekeningen, professionele apparatuur, uitvoering en metingen. Als u na de levering nog vragen of problemen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

detalosinfra-logo-wit
infrapartner van Nederland

Stukje Project Management

Ons gemeenschappelijke thema is om onze klanten zich op hun gemak te laten voelen. Detalos Infra kan een webspin voor uw bedrijf zijn. Dat betekent alles zo regelen dat het project zo soepel mogelijk verloopt. We werken gestructureerd, doelgericht en efficiƫnt aan het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers.

Project Management

Detalos Infra wil een spinnenweb zijn in Noord-Nederland en Noordwest-Duitsland. Door samen te werken met partners en andere bedrijven kunnen we ons richten op het bouwen van een veelzijdig en krachtig web. EBC neemt het project- en ordermanagement en de eindverantwoordelijkheid op zich, zodat klanten zich kunnen focussen op hun core business.

Juiste Gereedschap

We hebben de juiste gereedschap om iedere klus perfect uit te voeren.

Professionele Team

We hebben een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren medewerkers.

Veiligheid

Wij werken volgens de laatste veiligheid maatregelen.

Meer informatie over Telecommunicatie

Wil je meer informatie omtrent Telecommunucatie, onze glasvezelspecialisten helpen je verder.

Direct Bellen

070 406 1921

Email

info@detalosinfra.nl