Glasvezelkabels Blazen

Kabels (zoals glasvezel) worden met behulp van blaasapparatuur onder hoge druk door bestaande HDPE-leidingen of geïnstalleerde HDPE-leidingen geblazen. Het kan afstanden van vele kilometers overbruggen. Detalos infra heeft de middelen om kabels en leidingen van verschillende diameters te blazen. Wij bieden ook de mogelijkheid om de kabel op te blazen.

detalosinfra-logo-wit

Hoe werkt het?

Luchtdruk kan worden gebruikt om verschillende vezelparen af ​​te blazen. Deze techniek vereist uiterste zorgvuldigheid vanwege de kwetsbaarheid van de kabel. Met diverse technieken en gespecialiseerde apparatuur heeft EBC deze expertise ook in huis. Daarnaast biedt Detalos Infra ook de mogelijkheid om kabels door te blazen.

GLASVEZEL KABELS BLAZEN

Met behulp van een verscheidenheid aan apparatuur is EBC in staat om slangen uit te breiden naar bestaande HDPE-slangen met glasvezel. Een of meerdere geleide buizen worden pneumatisch in de hoofdbuis geblazen, de zogenaamde HDPE-buis. Zowel het aantal als de diameter van de buizen kan worden gevarieerd. Het feit dat er geen specifieke configuratie is gemaakt, betekent niet dat de EBC dit niet kan.

glasvezel-installatie aanleggen
Wij hebben alle benodigde disciplines en vaardigheden in eigen beheer. Hierdoor kunnen processen snel en optimaal worden aangestuurd. Jaarlijks leggen wij voor onze klanten honderden kilometers glasvezel-, coax- en kopernetwerken aan. Bij alles wat we doen, zoeken we altijd naar de best mogelijke oplossingen om onze impact op het milieu te minimaliseren en sneller te werken.

Juiste Gereedschap

We hebben de juiste gereedschap om iedere klus perfect uit te voeren.

Professionele Team

We hebben een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren medewerkers.

Veiligheid

Wij werken volgens de laatste veiligheid maatregelen.

Meer informatie over Telecommunicatie

Wil je meer informatie omtrent Telecommunucatie, onze glasvezelspecialisten helpen je verder.

Direct Bellen

070 406 1921

Email

info@detalosinfra.nl