Lassen en Monteren

Detalos Infra biedt een totaalconcept. Dit betekent dat je niet alleen kabels kunt blazen, maar ook kunt lassen en verbindingen kunt meten. EBC beschikt over meerdere volledig ingerichte lasbaden. De combinatie van ervaren en gecertificeerde monteurs zorgt voor kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en continuïteit.

detalosinfra-logo-wit

Lassen

EBC gebruikt fusiesplitsingstechnologie om twee glasvezeluiteinden met elkaar te verbinden. Snijd het uiteinde van de kabel recht af met een schilmesje, verwijder de beschermhuls en maak deze schoon. De twee uiteinden worden vervolgens nauwkeurig uitgelijnd met een smeltlasser, waarna een elektrische boog wordt gebruikt om de uiteinden aan elkaar te smelten. Bescherm tot slot de lasnaad met krimpkous. Er worden metingen gedaan om deze lasverbinding te bevestigen.

Meten van signaal

In bestaande netwerken kunnen fouten optreden. Verkeerd lassen of een te kleine buigradius kan signaalverlies in het netwerk veroorzaken. De eisen voor glasvezelconnectiviteit worden steeds strenger. EBC heeft de kennis in huis om geïnstalleerde glasvezel te meten en verbindingen te testen. Dit zorgt ervoor dat gegevens snel en foutloos kunnen worden verzonden.

Metingen en tests worden uitgevoerd met behulp van de OTDR-methode (Optical Time Domain Reflectometer). In het geval van een storing kan deze de locatie van de storing met een nauwkeurigheid van enkele centimeters lokaliseren. Deze metingen worden vastgelegd in het meetrapport. Dergelijke rapporten kunnen bijvoorbeeld zijn:

Juiste Gereedschap

We hebben de juiste gereedschap om iedere klus perfect uit te voeren.

Professionele Team

We hebben een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren medewerkers.

Veiligheid

Wij werken volgens de laatste veiligheid maatregelen.

Meer informatie over Telecommunicatie

Wil je meer informatie omtrent Telecommunucatie, onze glasvezelspecialisten helpen je verder.

Direct Bellen

070 406 1921

Email

info@detalosinfra.nl