Sleufloze technieken

Detalos Infra B.V. beschikt over verschillende soorten sleufloze technieken zoals gestuurd boren, pneumatische staalpersen en raketboren. Deze technieken worden gebruikt om kabel- en leidinginfrastructuur aan te leggen zonder het oppervlak of de waterwegen te verstoren. Bovendien is sleufloos bouwen ideaal om ondergronds bovengrondse obstakels te overbruggen.

detalosinfra-logo-wit
pneumatisch staal persen

Ons Techniek

Graafwerkzaamheden zijn mogelijk niet mogelijk vanwege gebouwen, bomen, wegen, enz. In dergelijke gevallen biedt Detalos Infra een pneumatische staalpers als oplossing. Pneumatisch staalpersen gebeurt in zogenaamde persluchtraketten, ook wel raketboren genoemd. Detalos Infra B.V. heeft een eigen persteam en kan deze staalpersen in diverse diameters maken.

Sleufloze Technieken

In sommige gevallen is de locatie niet geschikt voor het graven van sleuven voor het leggen van kabels of leidingen, of is de afstand te groot voor pneumatisch vijzelen. Dan is horizontaal verzonken boren een uitstekende en betrouwbare oplossing. Detalos Infra B.V. heeft meerdere HDD (Horizontal Directional Drilling) kolomboormachines. Nauwkeurige apparatuur en de knowhow van ervaren boorders maken het mogelijk om bruggen met verschillende diameters en lengtes tot 200 meter nauwkeurig en gecontroleerd te overbruggen. Zijdelings boren is weinig belastend voor mens en milieu.

glasvezel-installatie aanleggen

RAKETBORINGEN

Detalos infra B.V. kan gebruik maken van raketboringen als een stalen mantel niet nodig is. De pijp(leiding) wordt direct achter de raket getrokken zodat lengtes tot circa 20 meter overbrugd kunnen worden zonder sleuven te graven. Deze boortechniek is oncontroleerbaar en gevoelig voor afwijkingen ten opzichte van pneumatische staalpersen, maar kan op moeilijk bereikbare plaatsen worden gebruikt. De Detalos infra B.V. heeft zelf een speciaal team dat in staat is om deze raketoefeningen uit te voeren.

Juiste Gereedschap

We hebben de juiste gereedschap om iedere klus perfect uit te voeren.

Professionele Team

We hebben een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren medewerkers.

Veiligheid

Wij werken volgens de laatste veiligheid maatregelen.

Meer informatie over Sleufloze Technieken?

Wil je meer informatie omtrent Telecommunucatie, onze glasvezelspecialisten helpen je verder.

Direct Bellen

070 406 1921

Email

info@detalosinfra.nl